Gestalt coaching

Mi a coaching?

Egy lehetőség számodra, amivel ha élsz, nálad lesz a kulcs egy szabad, kiteljesedett élethez.

Röviden, a coaching egy kölcsönös együttműködésen alapuló beszélgetés, ahol eredményorientált közös munka folyik, amely elsősorban a jelenre és a jövőre fókuszál, főként az általad elérni kívánt cél és a jelen pillanat közötti síkon mozgunk. Nagyon hatékony eszközökkel, kérdésekkel fény derül az eleve benned lévő válaszokra, előjönnek érzések és megvilágosodnak az esetleges vakfoltok, amikre eddig nem láttál rá. Non direktív beszélgetés zajlik, azaz nem én vezetlek, irányítalak, hanem a te egyéni tempódban, az általad megszabott irányba haladunk.

Egy téma feldolgozása a coaching folyamatban számos tényezőtől függ, de átlagosan körülbelül 8 ülésből áll. A Gestalt szemléleten keresztül az érzések szintjén dolgozom veled, ami elsőre lehet, hogy ijesztőnek, szokatlannak tűnhet, de a tapasztalataim alapján rendkívül eredményes. Kiemelkedő jelentőséggel bír a kettőnk között kialakult munkakapcsolat harmóniája, mélysége, bizalma. Bizonyítottan tartósabb és eredményesebb az elérni kívánt állapot, ha a saját ritmusodban, intuitív módon magad fedezed fel a válaszokat és éled meg az élményeidet a célodhoz vezető úton. A Gestalt szemüvegén keresztül ráláthatsz a benned zajló érzések és minták erejére és jelentőségére, túllépve a megértés, gondolkodás kognitív síkján.

Abszolút jelenléttel kísérlek, teljes értő figyelemmel, elvárások és vágyak nélkül figyelek Rád.

Hogyan zajlik a coaching ülés?

Angolul, németül és magyarul is folytathatjuk a beszélgetést.

Coaching történhet online vagy személyesen. Fontos, hogy mindkét esetben nyugodt körülmények között tudjunk beszélgetni, ahol mások nem hallhatnak, ezzel elősegítve a biztonságos, bizalmi környezetben zajló mélyebb munkát.

Online ülés során is bizonyítottan hatékony a coaching, sőt néhány ügyfél számára még nagyobb hatékonyságot mutathat, mint a személyes beszélgetés. Amennyiben mindkét fél a megfelelő technikai eszközökkel rendelkezik (stabil internet kapcsolat, mikrofon, kamera, zavarásmentes környezet) és nyitottság jellemzi őket a közös munkában, a folyamat eredményessége szinte garantált.

A személyes ülések Veszprémben, egy meghitt, csendes, nyugodt térben, egy gyönyörű sószobában történnek. Amennyiben Budapesten szeretnél coachingot vagy segítő beszélgetést igénybe venni, egyedileg egyeztessünk.