Díjszabás

Munkám értékét, ha úgy tetszik hasznát a Te életedben igazán nehezen tudom megfogni, meghatározni. Mennyit ér számodra az, ha a munkádban, magánéletedben, vagy az üzleti kapcsolataidban a folyamatosan jelentkező stressz mellett, a korábbiaknál nagyobb megértéssel, és könnyebben éred el majd céljaidat? Hogyan fejezhető ki pénzben az számodra, hogy például könnyebben dolgozod fel a téged érő korábban szinte elsöprő erejű negatív események hatásait? Az életed minőségének javulása igen nehezen számszerűsíthető.

Ahhoz azonban, hogy mi együtt tudjunk dolgozni egy elszámolási egységet mégis be kell vezetnünk, amely minden esetben egy logikus háttér alapján, azonban mégis rugalmasan kerül kialakításra.

Nálam van lehetőséget HUF, EUR, USD deviza választása mellett a cryptoban történő díjfizetési megállapodásra is.

Egyéni ügyfelek

A coaching folyamat időtartalmától, fizetési módtól és pénzügyi lehetőségeidtől függően egyedi ajánlat szerinti tudunk megállapodni. Kérlek keress elérhetőségeim egyikén és az első díjmentes beszélgetés során akár az ajánlatkérés részleteit, adatigényét is tudjuk egyeztetni.

Üzleti ügyfelek

A munkák volumene, munkaszervezés, coaching helye/módja, fizetési feltételek, egy speciális igények összetett lehetőségei okán, kérlek kérj egyedi ajánlatot részletezve mindannak leírásával, amely egyelőre összeállt benned a témában. Kérlek keress elérhetőségeim egyikén és az első díjmentes beszélgetés során akár az ajánlatkérés részleteit, adatigényét is tudjuk egyeztetni.